Кои сме ние?

Кои сме ние Бухо БГ

Ние сме семейство, а от известно време насам и родители. В желанието си да бъдем добри такива, научихме много уроци от детето ни. Един от тях е, че често подценяваме децата като мислим, че те се впечатляват главно от ярки цветове и силни звуци. Напротив – далеч по-голям интерес предизвикват предмети и играчки, с които могат „да правят нещо“, да научат нещо ново. Защото знаем, че чрез играта децата учат за света около нас!

Такива са и играчките в Бухо БГ – подбрали сме образователни играчки, развиващи въображението, играчки за ролеви игри. Предпочитаме естествените материали – предимно дървени играчки, също от текстил. Те създават по-приятна среда за децата и са екологични. Не подценяваме и определени пластмасови играчки, които са интересни и полезни за децата, но избираме дървеният вариант, когато е достъпен.

Хубавите играчки могат да вдъхновяват и радват децата в продължение на години. Всички продукти на сайта на Бухо БГ са от производители, които държат на качеството и стандартите за безопасност.

Не забравяйте да разгледате и секциите ни с детски книжки и материали за творчество!

Желаем ви весели игри и весели деца!